Акційні товари

Ласкаво просимо в інтернет-магазин товарів для вишивки бісером Biser0k.com.ua!


 Вишивка бісером


Опис

Вишивка бісером мистецтво для душі - ремесло, яке передалося від наших предків, воно заспокоює душу, тішить око, дозволяє відпочити тілу, зібрати думки і отримати справжнє розслаблення і насолоду

З давніх-давен люди вишивали хрестом використовуючи різнокольорові нитки і канву, але незабаром була освоєна інша техніка - вишивання бісером. Цей спосіб полюбився нашим умільцям і до сих пір він живе в наших серцях і нам, творчим людям постійно хочеться творити прекрасне!

 

Як вишивати бісером


Даний процес дуже затягує і дозволяє воістину отримати задоволення і розслаблення. Тим більше, що працювати з таким матеріалом дуже легко. Техніку засвоїть  навіть дитина і на сьогоднішній день і чоловікам це заняття доводиться до вподоби.

Ось декільки просстих способів вишивати бісером:

Монастирський шов

Це-  най простіший спосіб вишивки бісером. Оскільки всі стіжки слідують один за одним по діагональній лінії він дуже схожий на техніку вишивки хрестиком. З тилової сторони вишивки всі стіжки розташовані вертикально. На малюнку зображено цей спосіб.

 монастирьський шов

Рядовий шов.

Цей метод найбільш нагадує відомий шов "назад голкою".  За кожний наступний стіжок голка захоплює одну бусинку. Голка розташовується між першою точкою для бісеру і наступною, а після нанизування бусинки вона повертається на початок ряду. Для наступної намистини голку потрібно виводити між другою і третьою точками ряду. Далі алгоритм повторюється. більш детально на малюнку.

 рядовий шов

Шов стебловий.

Нитка з голкою закріплюються в необхідній точці потім на голку наноситься намистина і голка виводиться з внутрішнього боку вишивки, після чого голка знову проводиться в намистину і наді нанизується на наступну. Далі алгоритм повторюється. більш детально на малюнку.

шов

Така творча робота дарує радість всім, хто відкриває для неї своє серце.

 

Різноманітність схем і виробників

 

На сьогоднішній день є дуже багато виробників, які створюють схеми для більш комфортного і легкого створення картин. Схеми надруковані на щільній тканині, найчастіше це габардин або атлас, на ній набитий барвистий малюнок-схема майбутнього шедевра зі зворотнього боку тканина проклеєна флізеліном для того, щоб Ваша унікальна робота тримала форму і не витягувалась. В нас на сайті представленні такі виробники як DANA, Солес, Бісерок, Барви Поділля, Барвиста Вишиванка і Рікамо.

  

Тематика

Тематика схем різноманітна. Кожен знайде саме свою нішу. Найпоширеніші це: 


  • Релігія, ікони, в цій категорії представленні схеми вишивки на яких зображенні релігійні сюжети, такі як різдво, свята родина, мадонна з дитям, зображення святих, сюжети з земного життя Ісуса, також іменні ікони й багато іншого. До вибору схеми в цій категорії потрібно ставитись дуже відповідально оскільки готова робота це не просто прикраса, а зображення до якого люди моляться і в якого просять Божої милості. Готова робота буде оберегом Вашому дому або чудовим подарунком на ювілей чи весілля. Перед початком роботи, краще попросити благословіння у священика, а готову ікону освятити в храмі.
    Вишивка бісером ікони
  • Квіти, натюрморти, це одна з самих давніх і популярних тематик вишивки. Мабуть, немає ні однієї вишивальниці яка б не вишивала квіти. Завдяки цьому зараз є значний вибір готових схем для вишивки квітів. Велика кількість дизайнів і комбінацій дає можливість кожному підібрати щось своє, чи це будуть букети, чи квіти в горщику, просто одна квітка тут можна знайти все.
    вишивка бісером квіти
  • Тварини, птахи, в цьому розділі представлені зображення різних тварин та птахів. Такі схеми вишивки підійдуть всім хто не байдужий до краси природи. Граційні коні, неповторно гарні фазани та лебеді, хижі вовки, тигри і леви, домашні улюбленці та багато іншого.

Вишивка бісером тварини

  • Дитячеце розділ дя юних вишивальниць. Тут розміщенні зображення ангелочків, діток, балерин сюжети з мультфільмів. Схеми в цій категорії дуже легкі для вишивки і дуже яскраві. Завдяки цьому робота йде легко і цікаво.

     

вишивка бісером діти, ангелочки
  • та д.р.

 

Можна навіть знайти схеми в створення яких були взяті картини знаменитих художників. Дуже важко перелічити всю тематику, яка пропонується на сьогоднішній день великою кількістю виробників. Ще одна ніша даного ремесла. Це вишивка заготовок з малюнком-схемою для подальшого виготовлення:

 

Так звана заготовка це полотно з набитим малюнком, найчастіше габардин або домоткане. За допомогою заготовки з вишивкою можна створити унікальний наряд, вишити великодній або ж, наприклад, весільний, традиційний рушник, створити свій неповторний образ.

Сьогодні все частіше ми зустрічаємо людей на святах та й не тільки в ошатних вишиванках зроблених власноруч. І як же красиво це виглядає! Адже творити красу своїми руками! Що може бути краще!

 

Для зручної і комфортної роботи створені цілі укомплектовані набори.


У них входить схема, бісер, який підібраний саме під ту картину, що йде в наборі, кількоість його так само розрахована по картині, голка і щільна бісерна нитка. Купуючи вже готовий набір ви економите час і гроші. Вам залишається тільки розташується по зручніше і почати шлях створення красивої картини своїми руками.

 І нехай весь світ зачекає ...


 Дякую, що завітали саме в наш магазин! 


 Для зручності вибору радимо користуватися фільтрами які знаходяться в лівій частині екрану.

схеми вишивки бісером

Скажімо якщо Вам потрібно схему великого розміру і повної зашивки Вам достатньо поставити галочки в необхідних фільтрах. Тут Ви можете вибрати

  1. Ціну
  2. Тематику
  3. Розмір схеми (сказаний в сантиметрах)
  4. Зашивку повну або часткову
  5. Матеріал з якого виготовлені схеми (атлас, габардин, або шовк)
  6. Виробника. 

 

Більш детально як зроби замовлення на нашому сайті Ви можете подивитись на відео.Також слідкуйте за нами в Google+, TwitterInstagram, facebookВірю, що наш інтернет-магазин стане Вашим улюбленим сайтом з товарама для вишивки та рукоділля! Дякуємо, що Ви з нами!