Акційні товари

Ласкаво просимо в інтернет-магазин товарів для рукоділля Biser0k.com.ua!


 

Вишивка бісером мистецтво для душі

 Вишивка бісером

Вишивка - ремесло, яке передалося від наших предків, воно заспокоює душу, тішить око, дозволяє відпочити тілу, зібрати думки і отримати справжнє розслаблення і насолоду

 

З давніх-давен люди вишивали хрестом використовуючи різнокольорові нитки і канву, але незабаром була освоєна інша техніка - вишивання бісером. Цей спосіб полюбився нашим умільцям і до сих пір він живе в наших серцях і нам, творчим людям постійно хочеться творити прекрасне!

 

 

 

Техніка і процес

  

Даний процес дуже затягує і дозволяє воістину отримати задоволення і розслаблення. Тим більше, що працювати з таким матеріалом дуже легко. Техніку засвоїть  навіть дитина і на сьогоднішній день і чоловікам це заняття доводиться до вподоби.

 Така творча робота дарує радість всім, хто відкриває для неї своє серце.

 

 

Різноманітність схем і виробників

 

 

На сьогоднішній день є дуже багато виробників, які створюють схеми для більш комфортного і легкого створення картин. Схеми надруковані на щільній тканині, найчастіше це габардин або атлас, на ній набитий барвистий малюнок-схема майбутнього шедевра зі зворотнього боку тканина проклеєна флізеліном для того, щоб Ваша унікальна робота тримала форму і не витягувалась.

  

Тематика

Тематика схем різноманітна. Кожен знайде саме свою нішу. Найпоширеніші це:

 

 

  

Можна навіть знайти схеми в створення яких були взяті картини знаменитих художників.

 Дуже важко перелічити всю тематику, яка пропонується на сьогоднішній день великою кількістю виробників.

 

Ще одна ніша даного ремесла. Це вишивка заготовок з малюнком-схемою для подальшого виготовлення:

 

Так звана заготовка це полотно з набитим малюнком, найчастіше габардин або домоткане. За допомогою заготовки з вишивкою можна створити унікальний наряд, вишити великодній або ж, наприклад, весільний, традиційний рушник, створити свій неповторний образ.

 

Сьогодні все частіше ми зустрічаємо людей на святах та й не тільки в ошатних вишиванках зроблених власноруч. І як же красиво це виглядає! Адже творити красу своїми руками! Що може бути краще!

  

Для зручної і комфортної роботи створені цілі укомплектовані набори.

 

  

У них входить схема, бісер, який підібраний саме під ту картину, що йде в наборі, кількоість його так само розрахована по картині, голка і щільна бісерна нитка. Купуючи вже готовий набір ви економите час і гроші. Вам залишається тільки розташується по зручніше і почати шлях створення красивої картини своїми руками.

 І нехай весь світ зачекає ...


 

      Дякую, що завітали саме в наш магазин! 

      Вірю, що наш інтернет-магазин стане Вашим улюбленим сайтом з товарама для вишивки та рукоділля! Дякуємо, що Ви з нами!